Zeci de elevi cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri au fost premiați. CJ Vrancea le-a oferit diplome, dar și premii în bani

La final de an, elevii vrânceni au fost recompensați pentru eforturile depuse și rezultatele obținute la concursuri și la olimpiade. Consiliul Județean Vrancea le-a oferit astăzi acestora diplome și premii în bani, dar și pachete cu dulciuri și nelipsitele cărți pentru a marca Anul Cărții în România. Cei mai buni dintre elevi au primit sume cuprinse între 500 și 1.200 de lei. Astfel, copiii care au obținut locul I la olimpiadele și concursurile desfășurate până acum au plecat acasă cu câte 1.200 lei, cei clasați pe locul II - 1.000 de lei, locul III - 800 lei, în timp ce mențiunile au fost răsplătite cu câte 500 de lei.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida „Olimpicii pe primul loc!”, azi fiind sărbătoriți cei 96 de elevi vrânceni care au obținut locurile I, II, III și mențiuni la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale. Nu au fost uitați nici cei 46 de profesori coordonatori care i-au îndrumat. Per total, au fost răsplătite eforturile elevilor din cadrul a 19 colegii, licee și școli din județ.

Au primit premii elevii din Adjud - de la Colegiul Național „Emil Botta” și Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș”, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, Școala Gimnazială Jitia, Școala Gimnazială „Barbu Ștefănescu Delavrancea” Năruja, Școala Gimnazială Vidra și Școala Gimnazială Vintileasca.

Din Focșani au plecat cu premii acasă elevii Colegiului Național „Unirea”, Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiului Național Pedagogic Spiru Haret, Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”, Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea”, ai Liceului Tehnologic „G.G. Longinescu”, Liceului de Artă „Gheorghe Tattarescu” și ai Școlilor Gimnaziale „Anghel Saligny”, „Ion Basgan”, „Duiliu Zamfirescu” și „Ștefan cel Mare”.

Adauga comentariu