Vreți să vă plângeți primarului și nu știți cum? Primăria vă pune la dispoziție o nouă cutie de sugestii și reclamații

Pentru că focșănenii nu se prea înghesuie să comunice cu primarul prin metoda clasică, cu ajutorul misivelor pe hârtie, acesta s-a gândit și s-a răzgândit, ajungând la concluzia că trebuie să facă o schimbare. Deși în „curtea primăriei” există o cutie ponosită în care se puteau pune scrisorele - nu neapărat de dragoste - aceasta nu avea reach-ul dorit. Așa că zilele trecute s-a purces la o încredințare directă pentru o „cutie sugestii și reclamații - picior suport înălțime aproximativ 120 cm, dimensiune cutie aproximativ 50*30 cm”.

Nu știm cât rezolvă asta lipsa de comunicare, însă dacă sala de ședințe încă nu poate fi renovată sau refacerea străzilor sunt în stand bye pentru că depind de alți factori, 420 de lei au fost mai ușor de scos din contabilitate.

Până la urmă, o comunicare eficientă între municipalitate - cetățean ar putea fi și susținută și în online, pe pagina oficială de Facebook a primarului. Asta, bineînțeles, dacă cei care se ocupă de pagină nu ar folosi „din belșug” butonul de block.  

Adauga comentariu