Vrâncenii au fost cumpătați la mâncare de Paște, dar s-au întrecut în bătăi

Val de îngrijiri medicale acordate în acest weekend prelungit vrâncenilor care s-au încăierat. Dacă după masa de Paște nimeni nu a fost internat la Spitalul Județean cu indigestii sau alte probleme legate de meniul încărcat, cadrele medicale au avut de tratat vrâncenii care au suferit răni în urma bătăilor. Nicio zi nu a fost fără bătăi în intervalul 25 - 28 aprilie.

Joi au fost patru agresiuni, însă nu a fost niciun caz grav. Cadrele medicale au acordat îngrijiri unui bărbat de 61 de ani, din Sihlea, precum și altor trei vrânceni din Andreiașu, doi dintre aceștia fiind implicați probabil în același scandal. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani și un altul de 51 de ani, aduși la spital la scurt timp unul după celălalt. Ambii s-au externat voluntar din unitatea medicală. Pe seară, un alt localnic din Andreiașu a ajuns la spital, tot în urma unei agresiuni. Bărbatul de 69 de ani a fost externat ulterior.

Vineri alți doi vrânceni au primit îngrijiri medicale în urma unor agresiuni. Este vorba despre un bărbat din Mera, de 61 de ani, care a refuzat internarea. Un alt pacient care a refuzat internarea a fost un tânăr de 21 de ani, din Faraoanele, adus la spital un pic după 12 noaptea.

Sâmbătă au fost alte patru cazuri de agresiuni, aici fiind încadrat și incidentul cu arma de tip air soft. Au primit îngrijiri medicale un bărbat de 62 de ani, din Movilița, un alt bărbat 49 de ani din Mărășești - cu un traumatism minor, dar și un puștan de 14 ani din Mărășești - diagnosticat cu o contuzie gambă și gleznă stângă. Nici unul dintre aceștia nu a rămas internat.

Adauga comentariu