Vrancea: peste o mie de persoane se află în izolare la domiciliu!

În momentul de față, la nivelul județului Vrancea numărul persoanelor aflate în carantină nu s-a modificat, stagnând la 38, cel al cetățenilor aflați în izolare la domiciliu a ajuns la 1016. De asemenea, în Vrancea rămân deocamdată confirmate doar două cazuri de infecție cu coronavirus.


Pe plan național există 308 persoane infectate cu COVID-19, dintre care 31 au fost declarate vindecate și, în consecință, au fost externate: 22 la Timișoara, 8 la București și una la Iași. Grupul de Comunicare Strategică mai anunță că de la ultima inormare au fost înregistrate alte 31 de cazuri noi de îmbolnăvire, pacienții având vârste cuprinse între 17 și 89 de ani. Dintre cei 11 pacienți internați în acest moment la Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) doi sunt în stare gravă, ceilalți 9 aflându-se într-o stare bună de sănătate.


În România se află în carantină instituționalizată 4.044 de persoane pentru care se așteaptă rezultatul testelor, alte 45.432 fiind în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

 

Adauga comentariu