Vrancea, încolonată pentru mitingul de sâmbătă? „Ni s-a spus că ne dă o masă caldă și 50 de lei”

Bugetarii din Vrancea riscă repercusiuni dacă refuză să răspundă prezent la mitingul PSD de sâmbătă. Deja există presiuni voalate din partea celor care conduc instituțiile publice, în condițiile în care se dorește o prezență cât mai mare din fiecare județ. Recent, a fost lansată o platformă unde oamenii pot dezvălui constrângerile la care sunt supuși: „Dacă ai trecut printr-o astfel de situație sau știi pe cineva care este supus presiunilor, completează formularul”. Aici apar mai multe informații despre ceea ce se întâmplă și în Vrancea, în special din partea celor care conduc Consiliul Județean, dar și primăriile.

Comportament abuziv: Raluca Dan, secretara Consiliului Județean Vrancea - omul de încredere al lui Marian Oprișan: "Toți funcționarii din Consiliu vor trebui să participe la mitingul PSD altfel vor avea de suferit. Li se va tăia din salariu și vor fi concediați."

Comuna Golești, Vrancea - Comportament abuziv: Primarul comunei: "Toți angajații primăriei sunt obligați să meargă sâmbătă la București, se fac presiuni la ședințele consiliului local."

Obrejița, Vrancea - Comportament abuziv: Primarul: "Angajații primăriei sunt "fortați" să meargă la acest miting"

Focșani: "Se scot angajații de la Protecția Copilului Vrancea. Directoarea instituției este Daniela Nicolaș și este soția Primarului de la Odobești care face parte din partidul PSD."

Focșani - Comportament abuziv: Marian Oprișan: "Ni s-a spus că dacă nu participăm adio ajutor social. Ni s-a spus că ne dă o masă caldă și 50 de lei"

Mitingul organizat de coaliția de guvernare este programat a se desfășura în Piața Victoriei din București. 

Adauga comentariu