În Vrancea, Evaluarea Națională se va desfășura sub ochii vigilenți ai polițiștilor!

În cadrul desfășurării probelor Evaluării Naționale, peste 60 de polițiști vrânceni au misiunea ca absolvenții claselor a VIII-a să poată susține examenele în condiții de siguranță. Până pe data de 29 iunie, cele 36 de centre de examinare se vor afla în atenția permanentă a oamenilor legii.


Astfel, din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 56 de poliţişti fac parte din structurile de ordine publică iar opt sunt poliţişti din cadrul Serviciului Rutier.


Misiunea polițiștilor nu se încheie după Evaluarea Națională, ei vor continua să fie vigilenți și pe înteaga perioadă de desfășurare a examenului de bacalaureat. 20 de polițiști de la Ordine Publică și alți opt de la Serviciul Rutier vor fi prezenți zilnic în preajma centrelor de examinare unde vor susține probele peste 2.200 de elevi.


„Efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea acţionează zilnic, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren, pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează buna desfășurare a examenelor, precum și siguranţa publică”, se arată într-un comunicat al IPJ Vra

Adauga comentariu