Vrancea: Alianța USR-PLUS acuză PSD de încălcarea legii electorale!

USR acuză PSD de încălcarea legii electorale în mai multe secții de votare din județul Vrancea. Președintele formațiunii, Cosmin Timofte, spune că primarul și viceprimarul din Năruja se învârt pe lângă secțiile de votare și încearcă să influențeze oamenii care vin să voteze. Mai mult, liderul alianței USR-PLUS în Vrancea spune că reprezentantul lor în secția 220 este supus unor presiuni constante și este practic șantajat să nu depună contestație.


„Practic, reprezentantei USR i s-a spus că dacă face sesizare i se va plăti cu aceeași monedă, adică i se va face sesizare chiar și pentru cele mai banale lucruri cum ar fi faptul că vorbește la telefon, că nu stă pe scaun sau că se uită pe geam, ca în final să fie scoasă din secție”, ne-a spus Cosmin Timofte.


Aceleași lucruri au fost observate la Paltin, unde primarul interacționează cu alegătorii și la Negrilești, acolo unde edilul se învârtea fără grijă printre alegători și chiar în secțiile de votare.


Se pare că și în Focșani au fost observate anumite nereguli. „viceprimarii  Mersoiu și Iorga se plimbă ca ”vodă prin  lobodă” prin secțiile de vot, precum vedetele, dând mâna cu membrii secțiilor de votare. Disprețul față de lege este fără limite!Sub grija față de organizarea scutinului, oamenii aceștia fac campanie  electorală mascată”, se arată într-un comunicat de presă al USR-PLUS.

 

Adauga comentariu