Vrăjile primarului Cristi Misăilă. Cum a scos 200.000 de lei din buget fără aprobarea consiliului local!?

Cupa României la handbal masculin a trecut, CSM Focșani s-a clasat pe locul al patrulea, ceea ce nu este un lucru prea rău având în vedere cu cine a disputat meciurile. Organizarea Final Four-ului a dat multe bătăi de cap primarului, și așa aglomerat cu vastele probleme ce implică reconstrucția Focșaniului.


Costul întregii organizări a competiției naționale s-ar fi ridicat cam la 200.000 (42.000 de euro) de lei și, adevărat vă spunem, nu ne amintim ca prin proiectele de hotărâre să se fi rătăcit unul prin care acești bani să fie alocați întrecerii sportive. Unele surse ne-au susurat că primarul ar fi alocat fondurile discreționar, pe baza unor semnături fără valoare atâta timp cât suma nu a fost supusă aprobării consiliului local.


Peste asta, banii pe bilete au intrat în bugetul Federației Române de Handbal, ceea ce înseamnă visteria orașului a lăcrimat serios. Nu-i bai, a fost un moment istoric! Revenind însă la miezul problemei, am fi curioși cum va justifica edilul scoaterea celor 200.000 de lei din buget fără aprobarea consiliului. Probabil, ne dăm și noi cu presupusul, se va spune că suma a fost destinată finanțării clubului CSM Focșani, motiv pentru care nu avea rost să se realizeze un proiect de hotărâre. Până la clarificarea situației, mingea e în semicercul opoziției!

 

Adauga comentariu