Vot cu incidente: Bătaie la Slobozia Bradului, unde au fost chemați mascații. „Nu îmi permit să fac o greșeală, eu respect legea și dacă sunt țigan”, spune primarul

Votul în Vrancea nu e lipsit de incidente. La Slobozia Bradului taberele PNL și PSD se acuză reciproc de violențe, care s-ar fi petrecut la trei secții de votare din comună. În centrul discuției, chiar unul din copiii primarului. „Copil” este impropriu spus, fiind vorba despre un om de 33 de ani. Chiar și așa, primarul Iulian Dumitru acuză că fiul său a fost agresat de două persoane, frați. Pe de altă parte, liberalii din Slobozia Bradului spun că de fapt băiatul primarului ar fi fost cel care a inițiat scandalul care a degenerat în bătaie în toată regula. La fața locului au ajuns mașini de poliție, inclusiv mascați.

Copilul meu era singur, iar ei doi l-au tăvălit. A durat 10, 12 minute până au venit mascații. Eu nu am fost la fața locului, norocul mare că a început ploaia torențială într-un moment și nu s-a mai întâmplat nimic. Sun foarte mulți martori care au fost la fața locului. Sunt liniștit, PSD la nivel de comună are procente mari. Nu o să fac eu prostii, și dacă s-a întâmplat în familie, asta e situația. Eu sunt primar în funcție, nu îmi permit să fac o greșeală, eu respect legea și dacă sunt țigan”, ne-a asigurat Iulian Dumitru.

Acesta ne-a mai spus că momentan nu a depus plângere. Cu toate acestea, fiind vorba de un scandal public, cu siguranță oamenii legii vor demara o anchetă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Nu mai vorbim că plângere poate face și tabăra liberală implicată în incident.

Adauga comentariu