Voi ce părere aveți? Consilierul județean Mircea Adam se copiază pe el însuși!

Consilierul județean (PSD) Mircea Adam și-a „publicat” raportul de activitate pe site-ul Consiliului Județean Vrancea. Credem că dacă ar fi fost după el, ar fi sărit peste această obligațiune care nu-și are rostul. La ce bun să pierzi timpul aiurea când scrii aceleași fantasmagorii, îmbunătățite, pe ici-pe colo. Iată că, la doi ani după ce a trecut piciorul peste pragul instituției și la un an de la completarea ultimului raport de activitate, Mircea Adam vine să ne spună ce a mai făcut prin consiliul local.

Față de anul trecut, la primul punct, „Obiective asumate și domenii de interes”, consilierul județean a adăugat doar că „îmi sum platforma și programul PSD din a cărui echipă fac parte”. De parcă nu am fi știut! La următoarele puncte - 2, 3, 4, copy-paste după raportul de anul trecut, fără nici un up-date. Punctul cinci – „Contribuții la elaborarea și aprobarea bugetului” este un strop mai elaborat. Dacă anul trecut a scăpat de corvoadă, întrucât în perioada sa de mandat nu a fost aprobat nici un buget, anul acesta a fost nevoit să mâzgălească ceva în plus: „în calitatea mea de Consilier Județean (da, a scris cu majuscule! n.r.) am discutat cu compartimentele de specialitate din cadrul Consiliului Județean Vrancea, datele care urmau să fie în bugetul Consiliului Județean Vrancea pe anul 2017, buget pe care l-am și votat”. Cum ar spune maestrul Horațiu Mălăele în celebrul său monolog,  „pe care ...l-am băut!”.

Punctele șase și șapte, care privesc audiențele, întâlnirile cu cetățenii și participarea la evenimentele publice sunt identice cu cele de anul trecut, cu mici diferențe care țin loc de „etc”. Adică, Mircea Adam a mai dat și câte o raită, așa ca să nu se plictisească, pe la zilele comunelor Golești și Vârteșcoiu. Cu privire la Punctul opt – „Reprezentare în consiliile de administrație, ATOP și „alte comitete și comiții”, consilierul județean a avut anul acesta un cuvânt greu de spus. Pe lângă faptul că este membru în ATOP, Mircea Adam se află și în Consiliul de Administrație a Bibliotecii Județene Vrancea.

În această calitate, pe parcursul anului 2017, consilierul a dezbătut și aprobat Regulamentul de Organizare și Funcționare a bibliotecii, a onorat o serie de activități cu distinsa sa prezență și...cam atât. În schimb, pentru acest an, își propune să rezolve problemele spinoase pe care le întâmpină instituția, „să onoreze” cât mai multe invitații și să colaboreze cu directorul bibliotecii. Dacă la capitolul „Perfecționarea pregătirii în domeniul administrației publice” nu are nimic de adăugat în plus față de anul trecut, întrucât nu are studii de specialitate, lucrurile se schimbă la „Priorități și direcții de acțiune pentru următoarea perioadă de mandat”.

Spre deosebire de raportul de activitate de anul trecut, când Mircea Adam avea ca priotități dezbaterea bugetului, prezența la evenimente și participarea la ședințe, anul acesta consilierul și-a trasat ca linie directoare audiențele cu oamenii și deplasările în teren „pentru ca problemele și cerințele cetățenilor să fie transpuse în proiecte de hotărâre în cadrul consiliului județean”. Și care au fost alea, mă rog frumos, domnule consilier județean?

 

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu