Vocația de constructor a majorității PSD+ALDE din CJ Vrancea nu face casă bună cu inițiativele PNL

Aripa tânără din PNl Vrancea continuă cu încăpățânare să lupte împotriva majorității forurilor decizionale de la nivelul județului. Bunăoară, consilierul Ciprian Epure atrage atenția majorității PSD+ALDE din consiliul județean că a preferat să ignore din orgoliu mai multe inițiative venite din partea liberală, decât să facă ceva concret pentru tineri.


Tânărul liberal aduce ca exemplu ideea de realizare a unui Centru de Copii și Tineret, idee concretizată într-un proiect de hotărâre propus spre aprobare încă de la sfârșitul anului 2016. Tot atunci, consilierul liberal identificase și o clădire care ar fi putut sluji acestui scop însă  majoritatea din CJ a respins propunerea pe motiv că edificiul nu se afla în patrimoniul administrației județene.


În martie 2017, arată Ciprian Epure, s-a găsit o nouă oportunitate, respectiv o clădire ce ar fi putut deveni sediul Centrului Cultural Vrancea, liberalul propunând o redirecționare în scopul atingerii obiectivului său, însă a fost refuzat din nou. La finalul anului trecut, consilierul județean a „încercat apele” din nou, însă proiectul său inițiat în urmă cu doi ani căuse deja în uitare.


„Am întrebat în ședința CJ Vrancea despre Palatul Copiilor și dacă este vorba de fosta Prefectura Putna ca și obiectiv unde acesta va fi înființat. După un moment întrebător, semn pentru mine că era și uitat, se aruncă vorbe mari, dar nu se știe exact când va fi gata, se amână termenul până la sfârșitul anului 2019. Doi ani pierduți, restul este istorie și sper să nu rămână istorie. Oare câte generații pierdute?”, scrie cu amărăciune Ciprian Epure pe pagina sa de Facebook.

 

Adauga comentariu