Viorica Dăncilă a văzut la Mărășești fix ce trebuia să vadă. „Jos pălăria”, Dorel Chitic: nu ai un spațiu unde să îți primești șefa de la centru și ai dus-o să se schimbe de haine într-un birou din primărie! Video

Eticheta înainte de toate la Mărășești, în cadrul vizitei prelungite pe care a făcut-o fostul premier. Viorica Dăncilă, în continuare președintele PSD și candidatul partidului la prezidențiale, era duminică premier demis, însă pe funcție. Și cum îți primești premierul? Cum poți! Elegantul și prosperul edil Dorel Valerică Chitic a cam dat cu oiștea în gard. Treacă-meargă vizita la Mausoleul Eroilor, politicieni care depun coroane au fost și vor fi încă. Penibilul a urmat după, când Chiticul a pus la cale o vizită la o familie care împlinea 50 de ani de căsnicie. Adică în tot Mărășeștiul ăla, sub bagheta primarului Chitic, există doar o singură familie longevivă care poate fi îmbrățișată de doamna Dăncilă, idolul social democraților!

Și, cum maximul de fericire în sânul familiei tradiționale în Mărășești este doar de 50 de ani, primarul Chitic a luat decizia să meargă cu tot alaiul premierului pe ulița desfundată Cuza Vodă din Mărășești și să invadeze casa sărbătoriților. Adică tu, primar de oraș, nu ai un spațiu în toată localitatea ta aflată în plină dezvoltare în care prim ministrul să îmbrățișeze „unicii” localnici care au împlinit 50 de ani de căsnicie! Nu ai o Casă de Cultură, nu ai o sală de protocol, nu ai nimic! Că nu ești în stare, n-ai de unde!

Circul a continuat la primărie. Noi, jurnaliștii, am dat buzna pe urmele Vioricăi Dăncilă în primăria lu Chitic, curioși de ceea ce avea să mai urmeze. Numai că am fost ușuiți: doamna ministru se schimbă adecvat pentru vizita la plantat de stejărei. Ce face??? Se schimbă într-un birou al primăriei, ca o femeie de serviciu! Nu știu cum de nu le-a crăpat obrazul de rușine ăstora din PSD Vrancea. O părea doamna Dăncilă populară și umilă, poate chiar este, dar să o închizi într-un birou de primărie să își tragă pe dumneaei niște pantaloni și cizme... n-am mai pomenit!

N-ar fi făcut Chitic ceva pentru orașul Mărășești în atâția ani de primărie. A avut grijă însă să aducă angajații din primărie să o aplaude pe Viorica Dăncilă. La Mausoleu. Și la intrarea/ ieșirea din primărie!

Adauga comentariu