Violență în familie: soțul acuză abuzuri fizice din partea soției! Acesta a ajuns chiar să ceară divorțul

Un dosar de divorț ieșit cumva din tiparele cu care judecătorii sunt obișnuiți. Dincolo de statistici și analize, iată că un vrâncean a ajuns la o soluție extremă: cere ca instanța să îl separe de soția sa, pe motiv că aceasta este violentă! Vrânceanul explică cum, după aproape 30 de ani de căsătorie, este ținta aproape permanentă a atacurilor fizice din partea soției. Ba, mai mult, s-a ajuns în situația ca și poliția să fie alertată, după ce partenera de viață l-a atacat la locul de muncă!

Vrânceanul nu are nicio pretenție. Dorește doar ca instanța să îi soluționeze cererea, iar soția sa își poate păstra numele de familie... dacă este de acord cu un divorț amiabil. „Menționez că am mai intentat o acțiune de divorț și - deoarece a apărut o perioadă de acalmie în comportamentul agresiv al soției mele, m-am gândit că este mai convenabil traiul în doi și am renunțat la judecată. M-am înșelat. Cum s-a văzut scăpată de dosarul de divorț, și-a reluat agresiunile verbale și fizice, ... a sărit la mine cu un cuțit masiv de tranșat carnea. Am reușit să fug...”, explică vrânceanul în acțiune.

Aceasta nu este tot. Soțul mărturisește în acțiune că a fugit de acasă, de frică „de a nu fi înjunghiat în somn”. În aceste condiții, soția sa a mers după el la locul de muncă, însă nu cu gânduri de împăcare: „mi-a aplicat doi pumni în tâmplă, apoi a continuat să mă lovească cu picioarele... Am fugit din calea ei, mi-am găsit refugiu dincolo de poarta de intrare, am alertat Poliția... I-am rugat pe polițiști să nu o amendeze”, se mai arată în acțiune. Tot aici se precizează că, în acest moment, soțul este aproape fără identitate: „Soția a ascuns nu doar certificatul de căsătorie, ci și diplomele de absolvire și alte acte personale”. Din ce zice petentul, are martori, care „vor proba cele afirmate”.

Adauga comentariu