„Vinerea Patimilor” pentru Gheorghe Magheru. După ce s-a turnat „primul strat de asfalt” strada a fost spartă, pentru gurile de canalizare

Chiar înainte de Paște, în Vinerea Mare, focșănenii cu mic cu mare erau anunțați că s-a terminat cu condițiile de ev mediu de pe strada Gheorghe Magheru. Gata cu plimbările ca pe ulițele sătești, șoferii pot circula cu încredere pe acest tronson de stradă. Atât pe pagina Primăriei, cât și pe pagina oficială a primarului, se arăta că se toarnă primul strat de asfalt pe cel de-al doilea tronson al străzii Gheorghe Magheru din Focșani, și anume cel cuprins între Unirea Principatelor și Piața Victoriei. Totodată, întârzierea era explicată prin aceea că s-a așteptat finalizarea „proiectului inițiat de Consiliul Județean Vrancea și derulat de Companiei de Utilități Publice Focșani de înlocuire a conductele de apă și canalizare de pe această stradă”.

Într-adevăr, anul trecut strada Gheorghe Magheru arăta groaznic și de aceea primele poze de la locul faptei, din Vinerea Mare, dădeau speranță.

Ieri am fost însă într-o scurtă incursiune pe Gheorghe Magheru. Iar strada nu e așa cum te-ai aștepta. Asfalt, indubitabil, e! Dar mai sunt și găuri săpate în acest prim strat de asfalt, semn că lucrările de canalizare nu au „evoluat” așa cum te-ai aștepta.

Adauga comentariu