Vigilenții angajați ai Penitenciarului Focșani au păzit astăzi... curățenia!

Penitenciarul Focșani a organizat o serie de activități legate de sărbătorirea zilei de 29 iunie, Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România. Dacă în anii anteriori astfel de acțiuni erau orientate mai mult spre interior, acestea desfășurându-se în cadrul penitenciarului, conducerea instituției s-a hotărât să dea o notă aparte și să iasă, cumva, „din anonimat”.


Așa se face că parcul de lângă Teatrul Municipal s-a umplut astăzi de tricouri albastre pe care scria „Penitenciarul Focșani”. În jur de 50 de angajați ai instituției, în fruncte cu directorul, au venit să igienizeze zona, înarmați cu cele de trebuință: saci menajeri și greble. Acțiunea de astăzi face parte dintr-o serie de evenimente ce vor avea loc pe parcursul întregii săptămâni.


„În fiecare an, pe 29 iunie, Penitenciarul Focșani organizează în săptămâna premergătoare o serie de activități care să promoveze lucrătorul de penitenciare. Astăzi, în colaborare cu Direcția de Dezvoltare am organizat o acțiune de igienizare a spațiilor verzi”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al instituției, Georgeta Gură.


Activitățile vor continua zilele acestea, și vorbim de o donare de sânge, o întâlnire cu elevii etc., totul culminând cu ziua de vineri, atunci când se vor da diplome și medalii celor mai merituoși lucrători, într-un cadru festiv.

 

Adauga comentariu