Vidreanul care și-a înjunghiat mortal fratele a fost trimis în judecată

Procurorii vrânceni au finalizat ancheta în dosarului tânărului de 23 de ani din Irești, Vidra, care la începutul acestui an și-a ucis fratele cu o lovitură de cuțit. Crima a avut loc pe 5 ianuarie, în casa în care cei doi frați locuiau împreună, iar inculpatul a fost arestat chiar a doua zi, măsură care a fost prelungită succesiv, ultima dată luna trecută. 

Admite propunerea pentru prelungire măsură arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului A. R., aflat în Arestul IPJ Vrancea, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.03.2020 şi până la data de 04.04.2020 inclusiv”.

În timpul anchetei s-a stabilit că între cei doi frați a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, dar şi pe fondul unor discuţii pe care victima de 35 de ani le avusese cu concubina inculpatului. În ziua fatidică, concubina inculpatului l-a chemat de urgență acasă după o ceartă în contradictoriu cu victima, iar inițial între cei doi frați a fost un conflict verbal, care a degenerat. 

Inculpatul a luat însă un cuțit şi și-a înjunghiat fratele mai mare în apropiere de inimă, ceea ce a dus la decesul acesuia din urmă. Cea de la care a pornit totul a sunat la 112 imediat după tragedie, însă în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de cadrele medicale sosite la fața locului, nu s-a mai putut face nimic.

Adauga comentariu