VIDEO! Viorica Dăncilă se simte din ce în ce mai bine la Focșani. Momente de „tandress” cu Marian Oprișan și băi de mulțime în orașul Micii Uniri!

În sine, celebrarea Centenarului în orașul Micii Uniri nu a avut nimic deosebit, ba, am putea spune, a fost chiar „leșinată” dacă stai și socoți câtă importanță s-a dat acestui eveniment în Vrancea. Cert este că Oprișan a avut destui musafiri importanți, așa cum spunem pe  Viorica Dancilă,Teodorovici, Iordache, Daea, Norica Nicolai, Codrin Ștefănescu și alți parlamentari. Un lucru inedit a fost că nu s-au rostit discursuri sforăitoare, ceea ce a însemnat mare lucru, iar unul obișnuit a constat în faptul că unii dintre focșăneni (cel puțin aceia pe care i-am chestionat noi) nu au păreri sau, dacă le au, nu vor să le exprime.


Un alt lucru inedit la aceastî manifestare a fost baia de mulțime pe care Viorica Dăncilă a făcut-o după defilare. Însoțită de foarte aproape de Marian Oprișan, premierul a emis păreri despre ziua națională și a strâns câteva zeci de mâni aparținând simpatizanților guvernului pe care-l conduce. Galant, președintele PSD i s-a adresat primului ministru pe nume („hai Viorica, să mergem și în partea cealaltă”), i-a ținut mâna pe talie și chiar a luat-o de mână.

 

Adauga comentariu