Video! Update: Noi informații în cazul accidentului feroviar din Buzău!

Update: Informații de ultimă oră au confirmat faptul că în microbuzul groazei se aflau trei frați din Nereju. Din cei trei, unul a murit în urma impactului cu garnitura de tren în timp ce ceilalți doi se află în stare foarte gravă la spitalul din Buzău. Celălalt vrâncean care a decedat era tot din Nereju, avea 24 de ani și era însoțit de fratele său.

Vrâncenii care și-au pierdut viața într-un mod atât de absurd, în timp ce se întorceau acasă, la familie, după ce trudiseră în străinătate erau prieteni. Proveniți dintr-o familie cu venituri modeste din Nereju, ca multe altele asemenea în Vrancea, Florin, Viorel și Sorin Pichiu au ales calea străinătății pentru a-și face un drum în viață. Din nefericire, viitorul lor a fost întrerupt brutal ieri noapte, atunci când Florin Pichiu și Ionuț Coforea și-au pierdut viața în microbuzul condus tot de un vrâncean. Potrivit unor declarații, șoferul - un fost polițist dintr-o comună vrânceană - vorbea la telefon la momentul producerii tragediei și nu era atent la drum. În acest moment, polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culptă și vătămare corporală din culpă.

Întreaga comunitate din Nereju este alături de familia greu încercată. Administrația locală este gata să suporte cheltuiala cu aducerea celor doi frați acasă: „Doamne, este o tragedie... Nici nu se pune problema, noi suntem alături de familie. Toate cheltuielile cu transportul trupurilor neînsuflețite le va suporta primăria. Sunt oamenii noștri și ajutăm și noi cum putem!”, ne-a spus viceprimarul comunei Pavel Floroiu.

Știrea inițială: Din ultimele informații, din cele patru persoane decedate în urma tragicului accident de la Buzău se numără și două persoane din Vrancea, în fapt doi bărbați de 24 și 36 de ani, amândoi din comuna Nereju.

De asemenea, din cele 13 persoane rănite, cinci sunt din Vrancea (patru din Nereju și una din Slobozia Ciorăști), patru din Galați și patru din Brăila.

Adauga comentariu