Video: Trei mașini „s-au pupat” pe E 85

Update: Potrivit IPJ Vrancea, evenimentul rutier a fost sesizat inițial ca tamponare. Șoferul vinovat are 40 de ani, este din județul Buzău, iar în timp ce conducea pe DN2 E85, pe direcția Buzău -Focșani, în afara localității Urechești, nu a păstrat distanța regulamentară față de o altă mașină la volanul căreia se afla o femeie de 37 de ani.

Autoturismul buzoianului a intrat în coliziune cu cel condus de femeie, în urma impactului mașina acesteia fiind proiectată pe contrasens, în alt autoturism care circula regulamentar. A rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 37 de ani și avarierea celor trei auto implicate, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Știrea inițială: Trei mașini au fost șifonate destul de serios în urma unui accident care a avut loc în urmă cu aproape două ore pe drumul european E85. Potrivit martorilor de la fața locului, în incident au fost implicate un Renault Megane 2 Break, un Passat B6 Break și un Range Rover.

Aceleași surse au precizat că de vină ar fi șoferul din Renault, care a vrut să facă stânga spre drumul european, însă nu i-a acordat prioritate celei de-a doua mașini. Aceasta ar fost lovită și ar fi ricoșat în Range Rover-ul care circula regulamentar.

IPJ Vrancea nu a venit încă cu informații referitoare la acest incident. Vom reveni cu amănunte. 

Adauga comentariu