VIDEO! Trei câini și o pisică salvați din flăcări de pompierii vrânceni!

Pompierii vrânceni salvează vieți, indiferent dacă este vorba de oameni sau animale, pentru că asta e menirea lor și oamenii se bazează pe asta. Nu de puține ori salvatorii ISU Vrancea au riscat pentru a scoate din ghearele flăcărilor necuvântătoarele neputincioase, sortite pieirii. Un astfel de caz a avut loc în Satu Nou din orașul Odobești, acolo unde pompierii au smuls din ghearele focului trei cățeluși și o pisică.


Misiunea s-a dovedit una destul de dificilă. Patru echipaje ale ISU Vrancea, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, una de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, s-au deplasat în Satu Nou îndată ce au primit apelul prin 112.


Ajunși la obiectiv, sprijiniți de voluntarii SVSU, pompierii au început lupta cu focul. Acesta cuprinsese deja o sută de metri de acoperiș și nu era timp de pierdut. În timpul intervenției, membrii echipei au aflat de la proprietara locuinței că animalele sale, trei căței și o pisică, nu reușiseră să iasă din interiorul cuprins de flăcări.


Salvatorii au acționat imediat și au reușit să scoată animalele din infern. Mai mult, ei au resuscitat doi dintre câini și pisica, animalele fiind intoxicate cu fum. Din fericire, eforturile pomierilor au fost răsplătite întrucât patrupedele și-au revenit și acum sunt bine sănătoase.


Emoționată, femeia, care primise la rândul ei îngrijiri medicale după ce suferise un atac de panică, le-a mulțumit militarilor că i-au salvat animalele de companie, singurii ei prieteni.


Bunicuța de 69 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri iar pompierii au continuat să lupte cu flăcările, luptă pe care au câștigat-o după mai bine de două ore.

 

Adauga comentariu