VIDEO: Șoferul mașinii cu numărul M--E PSD, oprit în județul nostru pentru verificări. IPJ Vrancea confirmă

Răzvan Ștefănescu, românul stabilit în Suedia care în august a provocat un scandal monstru conducând în România o maşină cu numere ce purtau un mesaj anti PSD, a avut în weekend o întâlnire față în față cu polițiștii vrânceni, în timp ce tranzita județul nostru în activitatea de strângere a semnăturilor pentru înscrierea în cursa la europarlamentare. Acesta a explicat pe Facebook ce s-a întâmplat, ba chiar a pus un video filmat în timp ce mergea în urma mașinii de poliție. Acesta lasă să se înțeleagă că polițiștii erau „chitiți” să îl amendeze, dar că până la urmă nu au avut ce să îi reproșeze.

„Nu mi s-a comunicat nici de către cine sunt oprit și nici motivul. Am înmânat documentele auto și actele, apoi am așteptat în mașină. Ambii polițiști au revenit și observând oglinda stângă ciobită, mi s-a cerut autorizația de reparație, eu explicând faptul că în Suedia se anunță online. Mi s-a cerut să-i urmez pentru eliberarea unei autorizatii. Culmea, după alți câțiva km ne-am oprit pe dreapta și mi s-a spus: poftiți actele. Totul este în regulă. Nu ne mergea baza de date să vă verificam... alt abuz al poliției române.

PS: au vorbit la telefon permanent”, se arată în postare.

IPJ Vrancea a confirmat că șoferul a fost oprit și că s-au făcut verificări. Varianta expusă de Răzvan Ștefănescu putând fiind aproape de realitate: oglinda spartă a ridicat suspiciuni, cel mai probabil cu privire la implicarea sa într-un accident. „A fost oprit ieri, cu ocazia activităților specifice desfășurate de polițiștii de la Serviciul Rutier pe raza județului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu sunt probleme și nu a fost luată nicio măsură de sancționare”, ne-a spus inspectorul principal Cătălina Murariu, de la biroul de presă al IPJ Vrancea.

Sursa Foto/Video: Facebook Răzvan Ștefănescu

Adauga comentariu