VIDEO! Șeful IPJ Vrancea „tras blajin de epoleți” de secretarul de stat al MAI, Daniel Chirilă!

În cadrul videoconferinței susținută astăzi de ministrul de Interne, Marcel Vela, cu autoritățile din teritoriu răspunzătoare de bunul mers al alegerilor, șeful poliției din Vrancea, comisarul șef Remus Nica, a fost tras nițel de epoleți.


Prefectul județului a raporat că în Vrancea există 13 sesizări privind diverse încălcări ale legii în campania electorală. Dintre acestea, trei sunt soluționate cu contravenții, mai există un dosar penal, însă restul de nouă se află în curs de cercetare.


Secretarul de Stat Daniel Chirilă a ținut să atragă atenția șefului IPJ Vrancea că instituția pe care o conduce are probleme cu Dispozitivul de ordine și siguranță publică dar și la capitolul operativitate, și că ar vrea ca aceste chestiuni să fie rezolvate cât mai rapid.


„Domnule inspector, dumneavoastră sunteți deficitar și pe dimensionarea dispozitivului de ordine și siguranță publică dar și pe operativitate. Aveți 13 evenimente semnalate din care nouă sunt în curs de cercetare. Vă rog frumos ca după videoconferință să aveți o întâlnire cu jandarmeria și regândiți Dispozitivul de ordine și siguranță publică iar pe evenimentele semnalate deja, vreau celeritate”, i-a transmis șefului IPJ Vrancea, secretarul de stat al MAI, Daniel Chirilă.

Adauga comentariu