Video! Salonul Auto Vrancea 2019 și-a deschis „portierele” cu mașini în valoare de aproape 5 milioane de euro. Cristi Misăilă „a probat” un SUV Mercedes de 90.000 de euro!

Astăzi a debutat cea de a XVII-a ediție a Salonului Auto Vrancea, un eveniment organizat de Camera de Comerț Indutrie și Agricultură Vrancea, cu sprijinul autorităților locale și județene. Începând de atăzi, acțiunea se va desfășura pe parcursul a trei zile și se va încheia duminică spre seară, cu o conferință de presă în care se vor prezenta concluziile acestei acțiuni devenită tradiție pentru orașul Focșani.


Ca de obicei, evenimentul are loc în Piața Unirii din Focșani și pe Bulevardul Unirii. Anul acesta sunt prezente 22 de branduri auto care vor expune 128 de modele, valoarea însumată a tuturor mașinilor fiind estimată la 4.800.000 de euro! Acest lucru este posibil întrucât multe dintre autovehicule sunt vârfuri de gamă. Spre deosebire de alți ani, în afară de brand-urile obișnuite sunt prezente Ford și Suzuki.


Iubitorii de mașini pot admira în perimetrul Pieței Unirii mărci consacrate ca Wolksvagen, Audi, Mercedes – Benz, Honda, Toyota, Peugeot, Nissan, Renault, Ford, Hyundai, Skoda Suzuki și multe altele. De asemenea, firmele de vânzări au fost din Focșani, Arad, Brăila și Galați.


Primarul Cristi Misăilă și-a făcut timp să apară și la acest eveniment, alături de cei doi vicepreședinți ai consiliului județean și șeful Poliției Rutiere Focșani. Odată inaugurarea terminată, adică tăierea panglicii și rostirea de speech-uri, oficialitățile s-au grăbit să părăsească Piața Unirii. Cu toate acestea, primarul nu a putut părăsi zona până nu s-a urcat într-un SUV Mercedes-Benz GLE 450 în valoare de aproape 90.000 de euro.


Ceamai scumpă mașină expusă la Salonul Auto Vrancea 2019 este însă un SUV Audi Q8. Minunăția pe patru roți seamănă cu o navă spațială și costă nu mai puțin de 118.000 de euro!

Adauga comentariu