VIDEO! Șacali, pisici sălbatice, căprioare și ale sălbăticiuni, „protagoniști” într-un filmuleț al ACDB Focșani!

Voluntarii Asociației pentru Conservarea Diversității Biologice Focșani ne încântă iarăși cu imagini splendide ce înfățișează fauna diversificată din Lunca Siretului Inferior. Întinsă pe o suprafață de 36.500 de hectare, această arie protejată este căminul mai multor specii de păsări, mamifere, reptile, amfibieni, pești și insecte protejate la nivel european.


Iată că acțiunea de amplasare a camerelor de supraveghere, instalate pentru monitorizarea animalelor sălbatice, a dat roade. Aparatura sofisticată a înregistrat la sfârșitul lunii martie diverse animale, de la șacali și pisici sălbatice, la căprioare, iepuri, vulpi și chiar un fazan țanțoș.


„Pentru că știm că vă plac ieșirile in natură noi vrem și în aceste zile să împărtășim cat mai des cu voi imaginile unice cu animale sălbatice, filmate în mediul lor natural de viață. De data aceasta vă arătăm ce mai fac șacalii, căprioarele și pisicile sălbatice monitorizate de noi în zona de luncă a județului Vrancea. Iar când vreți să contribuiți și voi la astfel de activități de conservare a naturii e foarte simplu”, scriu pe pagina lor de Facebook cei de la ACDB Focșani.

Adauga comentariu