Video! Promisiuni la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. Ce minunății se pregătesc pentru liceeni

Niciun an școlar fără planuri de mai bine și promisiuni. Dacă anul trecut li se vorbea părinților focșăneni despre reabilitarea Școlilor „Duiliu Zamfirescu” și „Ion Basgan”, pe 2019 - 2020 alte proiecte se aduc în față. Bineînțeles, dacă nu intervine nimic neprevăzut. Prezent pentru a-i încuraja în prima zi de școală (și) pe elevii de V-VIII ai școlii Duiliu Zamfirescu, mutați cu gazdă la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, primarul Focșaniului a făcut vorbire, cum altfel, despre viitor. Nu doar despre cel al elevilor „sinistrați” în alte clase, ci și despre facilitățile pe care le vor avea (nu se știe când) și liceenii care învață la Edmond Nicolau sau pe aproape.

Ca de obicei, primarul nu pune problema banilor, ci e mai mult o sincopă în ceea ce privește hârțogăraia. Că altfel, totul ar fi brici! Pe scurt, Edmond Nicolau ar putea să aibă în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat patru terenuri de sport și o sală acoperită. Până una alta, spațiul din jurul tribunei la care face referire primarul în filmulețul de mai jos este folosit ca loc de parcare. Pentru că deja știm ce problemă este în Focșani cu locurile de parcare și niciun spațiu nu poate fi refuzat.

Cât despre terenul de sport din spatele Colegiului, unul destul de generos ca suprafață, ar fi utilă măcar o reparație și un interes cât de cât...

Adauga comentariu