Video! Primarul Zar, mesaj hotărât la zilele comunei: „Îi bag în p...a mă-sii pe ăștia de la PSD!”

Primarul Alexandru Zar știe cu ce se mănâncă o sărbătoare așa de importantă precum cea a comunei pe care o păstorește din vremuri imemoriale. Așa se face că a gestionat cu mână de oțel manifestările care au avut loc anul acesta, pe 21 mai. Primarele a hotărât că nimeni nu are voie să împieteze „dixtracția” sătenilor la ceas de sărbătoare și, în consecință, a interzis orice fel de campanie electorală în spațiul special amenajat.


Așadar, Alexandru Zar a hotărât, în deplin acord cu întreg consiliul local, să interzică activitățile de campanie electorală pe durata desfășurării spectacolului aniversar. Așa se face că o echipă de la USR, venită să împartă creștinește pliante electorale, s-a lovit de interdicția fermă a edilului care nu i-a lăsat să își desfășoare activitatea de campanie.


Nu știm dacă o fi fost vreo strategie a lui Alexandru Zar, însă primarul le-a explicat useriștilor că nici măcar propagandiștii de partid nu au voie să încalce înțelegerea din CL întrucât: „eu îi bag în p...a mă-sii pe ăia de la PSD dacă sunt aici!”.


Nu știm dacă primarul Zar s-a ținut de cuvânt, cert este că simpatizanții USR nu și-au putut duce la bun sfârșit campania în incinta unde se sărbătorea comuna Golești.
 

 

Adauga comentariu