Video: Primarul Focșaniului asigură că în municipiu se va face treabă bună! Ce străzi ar putea intra în reabilitare dacă nu își bagă coada forțele oculte?

Cristi Valentin Misăilă a vorbit astăzi despre proiectele pe care Primăria Focșani le are în lucru. Ba prezentând în powerpoint, ba citind o listă a investițiilor, primarul Focșaniului asigură că nu va fi uitat nimic. O problemă stringentă rămân străzile municipiului reședință de județ, care arată ca după bombardament. Plus că cele reabilitate/peticite se descompun văzând cu ochii. Dacă se trece și la lucrări concrete și se va depăși stadiul de proiect pe hârtie rămâne de văzut. Concluzia ar fi că primăria are bani, are specialiști atenți la toate detaliile, însă nu are... înțelegere.

Avem foarte multe proiecte (pe) care le vom începe, multe dintre ele probabil se vor lovi de aceeași problemă, lipsa cărților funciare. Știm foarte bine, nu putem obține o autorizație, deși avem Serviciul de urbanism în subordinea noastră, nu putem să facem un abuz în serviciu și să solicităm autorizație de construire fără a avea dovada proprietății pe terenul respectiv”, s-a plâns presei primarul Focșaniului.

Cât privește străzile aparent „țiplă” din municipiu, pe care s-au efectuat lucrări și ar trebui începute ceva reparații, primarul a asigurat că se va interveni imediat ce vremea o va permite: „Am încercat o soluție de aplicare la rece - de fapt la cald - a unei mixturi, însă din diverse motive, mai ales condițiilor meteo, s-a dovedit a fi o lucrare care nu prezintă garanție și nu rezistă în timp”. Strada Gheorghe Magheru rămâne însă o necunoscută... singurii care știu situația fiind cei care o tranzitează. Nu există un termen concret de reluare a lucrărilor sau de finalizare, ci e mai mult pe sistemul „îndată”. Îndată ce constructorul va finaliza. Dar, vorba aceea, speranța moare ultima: „mi-aș dori ca în două-trei luni să fie gata”, a avansat totuși un termen primarul.

Adauga comentariu