VIDEO! Primarul Cristi Misăilă a inaugurat un nou loc de joacă pentru copii. Investiția a costat aproximativ 400.000 de lei

Chiar și în week-end, primarului Cristi Misăilă pare să-i stea mintea tot la treburile gospodărăști care îi ocupă din ce în ce mai mult timp. De, iată că edilul a dat piept cu promisiunile electorale neonorate ale predecesorilor săi, lucru pe care îl recunoște, uneori, public. De data aceasta, Cristi Misăilă a dat o fuguță până la gară, în capătul străzii Longinescu, la pasajul Vâlcele, acolo unde a inaugurat un alt loc de joacă pentru copii.


Este al patrulea loc de joacă pe care edilul îl inaugurează în ultima vreme, lucru îmbucurător, am putea spune, pentru tinerele familii cu copii din zonă. Cum o mică băiță de mulțime n-a făcut rău nimănui, primarul și-a arătat obrazul bărbierit cu atenție publicului în majoritate feminin din Cartierul Gară. Ca imaginea gen „Lăsați copiii să vină la mine” să fie completă, vreo trei fetițe au făcut oficiile de inaugurare, tăind panglica tricoloră.

Într-un scurt discurs, primarul a ținut să precizeze că nu se va opri aici, cavalcada inaugurărilor  urmând să continue și cu alte locuri special amenajate pentru cei mici. La acest capitol trebuie să-i recunoaștem meritele, întrucât și-a dat silința să refacă sau să construiască de la zero locuri de joacă acolo unde ar fi fost nevoie de ele.


Așa cum am spus ceva mai devreme, astăzi au venit la inaugurare multe tinere mămici și candide bunici cu nepoțeii ori copilașii din dotare. Ele au recunoscut că în zona gării era mare nevoie de un spațiu de joacă, toată lumea fiind nevoită să-i ducă pe cei mici în alte părți, mult mai departe, cum ar fi Piața Unirii sau Parcul Bălcescu. De altfel, mulți dintre cei prezenți astăzi și-au exprimat speranța că Parcul Bălcescu va fi în sfârșit reabilitat.

De la inaugurare nu au lipsit nici majoretele, copile care au dat un mic spectacol pentru edilul orașului Focșani. Nu spunem că nu ar fi fost necesar un loc de joacă la gară, însă deschiderea ni s-a părut cam trasă nițel de păr. Adică, până la urmă a fost vorba de un banal spațiu de joacă, nu de un Disneyland. Se aduc majorete, vine și un consilierl local (stimata doamnă Bojoaică), prezintă directorul Teatrului Municipal... pare cam trasă de păr să nu fie o defilare electorală. Ne întrebăm, lalucruri mai serioase, pe cine ar dori să aducă domnul primar? Poate pe Victor Ponta, că și așa lumea nu l-a mai văzut demultișor prin Focșani.

Adauga comentariu