VIDEO! PNL Vrancea: „Capul lui Mândrilă vrem!”

PNL Vrancea dorește cu orice preț schimbarea conducerii Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani. Încă de acum ceva vreme, președintele partidului, senatorul Cătălin Toma, anunța un control iminent la instituția spitalicească, verificări menite să scoată la lumină neregulile din unitate.


În opinia liberalilor, în spital lucrurile nu merg pe un făgaș normal, zeci de cetățeni reclamând serviciile îndoielnice de acolo, în ciuda progreselor anunțate de actualul manager, Constantin Mîndrilă.


„PNL nu a uitat de situația Spitalului Județean. Vă rog să mă credeți că primesc la câteva zile informații care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește activitate în acest spital. Și mă refer la management. Să nu credeți că nu știm ce se întâmplă acolo. Lucruri care mai sunt și înflorite dar se petrec și chestiuni grave. Acestea din urmă sunt confirmate de tragediile care se întâmplă acolo”, spune senatorul Cătălin Toma.


El face referire și la situația medicamentelor din instituție, la depozitarea acestora în spații nu tocmai recomandate dar și la lipsa medicilor cardiologi care să asigure situațiile de urgență. În opinia conucerii PNL Vrancea, acestea, și multe altele, au condus la declanșarea unor verificări amănunțite la unitatea spitalicească, verificări care se desfășoară chiar în acest moment.


„Din ce știu, și știu bine, urmează să se facă anumite schimbări care să vină tocmai pentru a da încredere cetățeanului, vrânceanului, că în Vrancea trebuie să fie un spital pentru cetățean, în slujba acestuia și nu pentru tot felul de rețele de familie sau pentru situații care, dacă sunt adevărate, ar trebui anchetate”, a mai spus șeful PNL Vrancea, Cătălin Toma.

 

Adauga comentariu