Video: Peste o sută de focșăneni i-au scris primarului că nu au locuri de parcare și că ISU ar trebui mutat în altă parte. „Faptul că noi am finalizat o lucare... iată că totuși nu mulțumește pe toată lumea”, spune primarul

Locuitorii de pe Popa Șapcă, Ghinea Dorinel, Magheru, Teiului, George Coșbuc și Dornișoarei, străzi care tocmai au fost reabilitate, nu sunt tocmai fericiți. Cel puțin o parte din ei, care i-au scris primarului o scrisoare, în care subliniază cu ce neajunsuri se confruntă. Cele mai mari nemulțumiri sunt legate de dispariția locurilor de parcare, dar și de faptul că mașinile de pompieri produc poluare fonică, așa că Inspectoratul pentru Situații de Urgență ar trebui mutat în altă zonă a orașului. Primarul a făcut vorbire toate aceste aspecte și a lăsat să se înțeleagă că la mijloc este ceva... politic.

Faptul că noi am finalizat o lucrare, faptul că s-a făcut asfaltare, că sunt trotuare, sunt amenajate spațiile verzi... iată că totuși nu mulțumește pe toată lumea”, a spus public primarul Cristi Valentin Misăilă. Finalizarea lucrărilor de pe acest tronson a fost anunțată în septembrie. În urmă cu o lună se turna stratul final de asfalt pe strada Popa Șapcă, fiind astfel încheiată ultima etapă a proiectului „Refacere infrastructură străzi: Popa Șapcă, George Coșbuc, Ghinea Dorinel, Gheorghe Magheru, Dornișoarei, Fundătura Dornișoarei și Teiului”. 

 

Adauga comentariu