Video: Peste 15,50% prezență la vot în Vrancea. Cum au votat oamenii politici din județ

Vrâncenii stau efectiv la cozi pentru a vota astăzi. Până în acest moment, prezența la vot este de peste 15,50% și în continuare cifra crește. Oamenii politici ai județului - parlamentari sau liderii partidelor - au votat de la primele ore ale dimineții. Unii au luat toate trei buletinele de vot, în timp ce alții au ales să pună ștampila doar pentru candidații la europarlamentare, nu și pentru Referendumul inițiat de Klaus Iohannis.

Unul dintre candidații vrânceni la europarlamentare, Ana Maria Dimitriu (PNL), spune că își dorește o Europă unită și o Românie europeană:

Cosmin Timofte, președintele USR Vrancea, spune că a votat pentru România, dar și pentru Vrancea, în special:

Liderul ALDE Vrancea a spus, la ieșirea de la vot, că își dorește oameni responsabili, patrioți, însă nu a votat pentru Referendum:

Sosit la Liceul Economic pentru a vota printre primii, Angel Tîlvăr, deputat PSD, a subliniat că își dorește o Românie și o Europă unită:

În jurul orei 11.00 a ajuns la vot și deputatul Ion Ștefan (PNL), care a apreciat că Referendumul este bine venit și că toți ar trebui să își exercite dreptul de a vota:

Adauga comentariu