VIDEO! Peripeții la aprinderea oficială a iluminatului festiv din Piața Unirii! Dar ce mai contează? Să ne lăsăm pătrunși de Spiritul Crăciunului!

A venit și rândul Focșaniului să aprindă luminile în punctul zero al orașului, Piața Unirii. Într-o atmosferă nu prea „caldă”, căci iarna începe să-și intre în drepturi, zecile de oameni veniți cu mic cu mare la tradiționala „aprindere” a iluminatului festiv din buricul târgului nu au părut să simtă frigul. Pe scena amplasată în fața Prefecturii, au „evoluat” formații de elevi veniți din școlile județului să colinde și să ureze după după tradiție.


Lucrurile nu prea au mers ca la carte de cîteva ori. De exemplu, „solistul” unei trupe de urători a uitat versurile așa că a avut nevoie sufleuri, ceea ce a stârnit ilaritate în mijlocul publicului, însă, pe cuvânt, nimeni nu s-a supărat. A fost un moment amuzant care a destins atmosfera.


Un alt moment haios a fost atunci când alimentarea cu energie electrică s-a întrerupt brusc, iar fetele de pe scenă au continuat să colinde pe întuneric, ceea ce a stârnit câteva aplauze în rândul audienței.


A venit și marele moment al aprinderii beculețelor. După discursurile de rigoare ale oficialităților, respectiv primarul și vicepreședintele CJ Dănuț Cristian, butonul roșu a fost apăsat de mânuța unei fetițe tare simpatice luată în brațe de edilul Cristi Misăilă.

Adauga comentariu