VIDEO! Medalii de aur pentru judoka IPJ Vrancea la Campionatul MAI

Peste o sută de polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră participă în perioada 15 – 18 octombrie la Campionatul de judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiție care are loc la Călimănești, județul Vâlcea. Inspectoratul de Poliției Vrancea a fost reprezentat de doi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, agent șef principal Alexandru Nicolae și agent șef adjunct Enache Nicolae.


Cei doi sportivi ai IPJ Vrancea au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podimului de premiere, ei obținând medalia de aur la categoriile unde au luptat. Astfel, Alexandru Nicolae a concurat la vategoria +100 de kilograme, +45 de ani, și, prin victoria obținută la concura a reușit să adauge palmaresului său cea de a 25-a medalie de aur.


Enache Nicolae s-a luptat la categoria 90 kilograme, vârsta 35 – 45 de ani, adjudecându-și fără probleme medalia de aur și placheta de onoare „Cel mai tehnic judoka” al concursului. „Medaliile câștigate de cei doi luptători la concursul individual au contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliţiei Române pe locul întâi, în întrecerea desfăşurată pe echipe”, ne-a informat IPJ Vrancea.
 

Adauga comentariu