VIDEO! Marian Oprișan vrea ținută obligatorie la ședințele CJ Vrancea!

În ședința extraordinară de astăzi, președintele CJ Vrancea a părut vădit deranjat de vestimentația unor consilieri județeni. Marian Oprișan le-a reproșat consilierilor Cătălin Ghețu (PSD), Adrian Crețu (PNL) și Ion Oprea (PNL) că au venit într-o ținută total nepotrivită pentru o ședință a consiliului județean.


„Poate data viitoare o să veniți îmbrăcați corespunzător în baza solemnității. Poate puneți un costum frumos ca să respectați solemnitatea ședinței și cetățenii județului Vrancea”, a spus Marian Oprișan.


Liberalul Liviu Bostan, vădit deranjat de observațiile făcute de președintele consiliului județean, a simțit nevoia să ia apărarea colegilor, mai ales a celor din grupul PNL: „Pentru solemnitatea ședinței nu este îngăduit să faceți astfel de observații. Ați pus în regulamentul CJ vreun cod vestimentar care a fost încălcat?”


 

„Nu sunteți la picnic. Trebuie să veniți în costum, nu în vestă”, a replicat Marian Oprișan, însă, stârniți de schimbul de replici ca un meci de ping-pong, liberalii au promis că data viitoare vor veni îmbrăcați special, asta ca să-i facă o surpriză președintelui CJ. Marian Oprișan i-a avertizat că dacă au de gând să vină îmbrăcați necorespunzător le va interzice să participe la ședință.  

 

Sursa video: Știrile Vrancei

Adauga comentariu