VIDEO! Marian Oprișan și-a ieșit din pepeni: „Vă bat de vă sună apa-n cap!”

Marian Oprișan și-a pierdut cumpătul la ședința CJ de astăzi. Agasat de schimbul aprig de replici pe care l-a avut cam pe tot parcursul ședinței, enervat că liberalii i-au cerut explicații pe marginea mai multor proiecte, președintele CJ Vrancea a trecut direct la amenințări fără perdea. „Vă bat de vă sună apa în cap, pentru că m-ați enervat. Ați trezit uriașul care dormea”, s-a adresat Marian Oprișan consilierilor PNL, referindu-se la viitoarele alegeri electorale.


Mai mult decât atât, în momentul în care consilierul Ovidiu Burdușa a încercat să-i adreseze o întrebare, Marian Oprișan nu s-a mai putut stăpâni și a replicat dur: „Gata, tu ți-ai permis cam multe cu mine. Te-am lăsat cam mult, n-am avut timp, dar de acum o să mă ocup de tine”.

„Mă întorc la Roma cu un gust amar. Sunt o persoană care-și face datoria și, de altfel, deși fac naveta de la Roma la Focșani pentru a participa la ședințele de consiliu județean, am cu șase prezențe în plus față de Marian Oprișan care locuiește în Vrancea. Nu mi se pare corect să fiu atacat într-o asemenea manieră de cineva care stă în consiliul județean din 1992 și, în tot acest timp, nu a învățat să-și respecte colegii. Amenințarea m-a lăsat rece, însă nu credeam că în 2019 se mai poate întâmpla așa ceva, într-un județ dintr-o țară membră a Uniunii Europene”, ne-a declarat Ovidiu Burdușa.

Nu este prima oară când președintele PSD face declarații belicoase sau de-a dreptul scandaloase. Haideți să ne amintim și de episodul în care, în plenul unei ședințe de CJ, a spus că n-ar fi exclus ca manifestanții de la București să ia din nou bătaie.

 

Sursa video: Știrile Vrancei

Adauga comentariu