Video! Limbaj de viceprimar: „Dacă îți ...una la aparatul ăla... Ești un nesimțit și un porc”. Marius Iorga, deranjat că a fost filmat pe când făcea vizite la secțiile de votare

Viceprimarul UNPR Marius Iorga a avut o zi destul de agitată astăzi. A vizitat o serie de secții de votare din Focșani pentru a lua pulsul votului liber exprimat și consimțit de alegători sau poate fie pentru a se asigura că totul este în regulă. În urmă cu câteva momente, Iorga a fost găsit de câțiva liberali din municipiu în zona Sud a orașului, iar lucrurile au degenerat destul de urât. Inițial, liberalii s-au înghiontit unii pe alții care să îl întrebe pe Marius Iorga scopul și durata vizitei. Consilierul local Nicu Tănase a tras paiul scurt în final și l-a interpelat pe viceprimarul Iorga cu privire la prezența sa în secția de votare. Fiind probabil colegi în legislativul focșănean, între cei doi nu au fost animozități - au dumnealor destule de spus în timpul ședințelor. Iorga a reunoscut că a greșit - nu înainte de a raporta ceva la telefon și a dat să plece, liniștit.

Situația a alunecat pe o altă pantă atunci când UNPR-istul Iorga a văzut că este filmat: „Știi că nu ai dreptul să mă filmezi? Dacă îți f..t una la aparatul ăla... Ești un nesimțit și un porc”, i-a spus Marius Iorga consilierului județean Cristi Irimia, cel care filma, atunci când acesta i-a atras atenția că ar trebui să vorbească frumos. Ba, mai mult, Iorga s-a întors și i-a lovit de două ori telefonului liberalului Irimia. „Nu ai voie să mă filmezi, îți este interzis prin lege. Te dau în judecată”, a mai spus Iorga, înainte de a lovi încă o dată în telefonul cu care Cristi Irimia filma.

Adauga comentariu