Video: La sediul Pro România din Focșani s-a vindecat și locul

Din filiala vrânceană a partidului înființat de Victor Ponta nu a mai rămas aproape nimic, după ce în urmă cu un an acesta a venit personal la Focșani pentru a se mândri că are... sediu. În martie anul trecut, Victor Ponta a vizitat Focșaniul însoțit de Mihai Tudose, însă nu a prezentat vreo echipă locală sau județeană, ci doar a menționat că are vrânceni interesați să intre în Pro România, inclusiv primari.

Între timp, nici măcar sediul de pe Bulevardul Unirii din Focșani nu a mai rezistat, iar zilele acestea s-a trecut la dezlipirea autocolantelor. Și pozele cu Victor Ponta, care erau lipite pe geamuri, au dispărut fără urmă, cam ca unii dintre membrii Pro.

Vorba umblă că în Vrancea se pregătește o echipă a Pro România, cu oameni mai vechi sau mai noi în peisajul politic, însă nu este cert nimic, în condițiile în care un alt sediul oficial nu există. Ponta reitera în urmă cu un an că Pro România este un partid puternic de centru-stânga, un partid liber, unde fiecare membru are putere de decizie. Avantajul pe care îl au: „Ne cunoaște lumea”, spunea la acea vreme Victor Ponta.

Adauga comentariu