VIDEO! Ion Ștefan prins în timp ce propovăduia oamenilor beneficiile civilizației. În rolul lui Irod - primarul Tudorel Ivan

Se vede de la o poștă că localitatea Cîmpineanca se află în subordinea primarului Todorel Ivan, fost polițist cu acte-n regulă. Acolo, mai mult decât oriunde, ochii neobosiți ai oamenilor legii veghează atenți ca nu cumva cineva să tulbure activitatea creatoare a edilului. Nu sunt vorbe goale, că probăm cu fapte.


Chiar astăzi, deputatului liberal Ion Ștefan i-a trecut prin cap să dea o raită prin fieful primarului Ivan, la Cîmpinenca. Scopul parlamentarului era unul aparent nevinovat: să informeze populația băștinașă asupra faptului că există posibilitatea ca mica lor comunitate să fie raordată la rețeaua de gaze.


Spuneam că scopul a fost „aparent nevinovat” întrucât vizita nu a decurs fără incidente. Unu: Ion Ștefan era însoțit de „camarila” liberală din localitate, având la dreapra și la stânga (pardon!) pe consilierul județean Florin Nedelcu, respectiv puștimea liberală a partidului. Doi: se împărțeau pliante informative în afara unei campanii electorale anunță în prealabil autorităților locale.


Trei: racordarea localității la rețeaua de gaze, fără ca asta să se întâmple la dorința expresă a „celui mai iubit vrâncean”, ar echivala cu sinuciderea prin tăierea capului și degradare în fața unității a primarului în funcțiune, Tudorel Ivan. Patru: liberalii au umblat în grup ziua, ca oamenii cinstiți, ceea ce atrage posibilitatea ca ei să spună adevărul. Cinci: nimeni nu umblă prin Cîmpineanca de capul lui, fără știința și acordul prealabil al primarelui.


Oricum ar fi, polițiștii au apărut ca din senin și au intrat în rândul liberalilor nevinovați așa cum intră lupul în turma de oi. Deputatul Ștefan a fost legitimat de nenumărate ori, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că ori nu a fost recunoscut, ori polițiștii au făcut-o pe ai dracului.

 

Adauga comentariu