Video! Incredibil! Conducea prin Focșani sub influența drogurilor!

Sâmbătă seara echipe mixte formate din polițiști de la mai multe departamente (Ordine Publică, Rutieră, Investigații Criminale și din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate) au desfășurat o amplă acțiunede control privind depistarea șoferilor care băuți sau sub influența substanțelor psihoactive.


În cadrul acțiunilor au fost verificate 121 de autovehicule și legitimate 109 persoane, aplicându-se 12 sancțiuni contravenționale. Mai mult, 55 de conducători au fost testați cu apartul etilotest și trei pentru depistarea substanțelor psihoactive.


În aeeași noapte, mai bine spus în dimineața zilei de duminică, la 04.20, echipajele de control au oprit o mașină care se deplasa pe strada Cuza Vodă. Pentru că șoferul se comporta neobișnuit, polițiștii l-au testat cu aparatul pentru substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv la cocaină și cannabis! Mai mult, în mașina sa au fost descoperite trei punguțe care conțineau droguri.


Șoferul, în vârstă de 33 de ani din localitatea Corod, județul Galați, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. El este cercetat penal și riscă o pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare.

Adauga comentariu