VIDEO: Gică Popescu a venit la Focșani pentru a semna un contract de parteneriat cu CSM 2007 Focșani. „Copiii vor putea să aibă un viitor la Viitorul Constanța”, spune primarul

Tinerii fotbaliști care joacă la CSM Focșani 2007 ar putea avea o șansă la o evoluție de top. Cunoscutul fotbalist Gheorghe (Gică) Popescu a venit la Focșani pentru a bate palma cu autoritățile locale, într-o „afacere” - au subliniat toți - avantajoasă. Fotbaliștii cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, care au rezultate bune, vor merge la Constanța, unde își vor continua pregătirea. 

Azi, în prezența presei, factorii implicați au semnat contractul de parteneriat între Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani, Clubul Sportiv Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și Fotbal Club Viitorul Constanța.

Gică Popescu și-a exprimat încrederea în potențialul jucătorilor de la CSM Focșani, chiar dacă (momentan) rezultatele nu sunt tocmai din cele mai fericite.

Până acum - a explicat fotbalistul Zoltan Martin Iașko, reprezentant al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi - au fost semnate parteneriate și cu alte cluburi din țară. 

Primarul Focșaniului a ținut să precizeze că își dorește ca fotbaliștii care joacă aici să aibă performanțe și crede că acest tip de colaborare este calea spre succes. „Trebuie să le oferim șansa de a se face vizibili în sportul mare. Așa părinții pot avea certitudinea că tot efortul pe care îl depun dumnealor - pentru că știm că părinții depun eforturi considerabile - se merită. Pentru că, dacă copiii fac performanță, vor avea un viitor... la Viitorul Constanța. Este dorința noastră”, a spus primarul Cristi Valentin Misăilă.

Adauga comentariu