VIDEO + FOTO! Accident grav, cu cinci victime, pe E85. Două autovehicule s-au ciocnit la ieșirea din Mărășești spre Haret!

Update 09.09: În urma accidentului doi bărbați de 43 și 54 de ani sunt transportați la UPU Focșani. Cele două victime sunt conștiente.

Update 08.38: a fost descarcerată o femeie aflatî în stare de semiconștiență. Victima a fost predată echipajului de pe ambulanță. Traficul este blocat.

Update 08.32: accidentul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară. Șoferul autoturismului a pătruns pe contrasens și a izbit microbuzul de marfă. Se pare că șoferul autoturismului a adormit la volan, acest lucru fiind și cauza probabilă a accidentului.

ISU Vrancea intervin la această oră pe DN2 E85 între localitățile Mărășești și Haret, acolo unde două autotvehicule au intrat în coliziune. Din primele informații în urma accidentului au rezultat cinci victime. La fața locului intervin pompierii Detașamentului Focșani cu modulul SMURD și o autospecială cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Panciu. Mai intervin SAJ Vrancea și Serviciul Voluntari pentru Situații de Urgență Mărășești. Revenim cu amănunte.

Video: IPJ Vrancea

Foto: IPJ, ISU

 

Adauga comentariu