VIDEO! Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 face primul pas spre Liga a II-a: cantonamentul de pregătire din județul Covasna

Astăzi, fotbaliștii CSM Focșani 2007 au luat, practic, startul pregătirilor pentru intrarea în Liga a II-a. Primul pas a fost organizarea unei conferințe de presă prezidate de șeful administrației locale, primarul Cristi Misăilă, la care au fost prezenți președintele Secției de fotbal, Marius Bratu, omul de afaceri Victor Istrate, în calitate de sponsor, Nicuță Oprea ca director sportiv și antrenorul Vasile Burgă.


În cadrul conferinței de presă au fost prezentați și cei 26 de jucători ai lotului de fotbal din care fac parte și noii jucători printre care Răzvan Adăscăliței, Dragoș Trașcă, Alin Pencea și Dănuț Munteanu. Este clat pentru toată lumea că obiectivul întregii echipe este promovarea în Liga a II-a.


„Noi ne dorim să avem omogenitate în cadrul echipei și să ne concentrăm toate eforturile pentru a ne putea atinge  obiectivul: promovarea. Ne dorim să pregătim cu seriozitate turul și returul campionatului asfel încât să obținem calificarea în Liga a II-a. Voi știți care este barometrul rezultatelor voastre. Dacă tribunele sunt pline, înseamnă că jucați bine. Focșănenii s-ar bucura enorm să aibă o echipă reprezentativă care să îi facă mândri și să vină la toate meciurile. Din punct de vedere organizatoric veți avea toate condițiile, totul depinde numai de voi”, a spus primarul Cristi Misăilă, adresându-se jucătorilor prezenți în sală.


Marius Bratu, uns președinte al Secției de fotbal, i-a rugat pe jucătorii mai vechi să fie alături de noii veniți , să se comporte cu toții ca o familie, acest lucru fiind absolut necesar pentru atingerea obiectivelor  propuse. Unul dintre antrenorii lotului, Vasile Burgă, și-a exprimat clar încrederea în capacitatea echipei de a parcurge drumul către promovarea în Liga a II-a:

„Îmi doresc ca împreună să fim sănătoși în această perioadă de pregătire, să putem rezolva problemele tehnice și tactice dar și cele fizice. Avem un lot foarte bun, vom continua să creștem, așa cum am promis. Avem jucători tineri, 11 sub 19 ani, și împreună cu jucătorii care au venit trebuie să promovăm”.


Sponsorul echipei focșănene, omul de afaceri Victor Istrate, a vorbit despre condițiile foarte bune pe care le au jucătorii în cadrul clubului. Toate aceste condiții, plus o pregătire asiduă, ar trebui să ducă la rezultate excepționale și, de ce nu, la a deveni un exemplu pentru alte cluburi din țară.


„Voi o să mergeți într-o perioadă de pregătire de care o să aveți nevoie pentru voi, în primul rând. Nivelul de pregătire pe care îl veți putea atinge acolo trebuie să fie maxim. Pe lângă faptul că ne dorim un obiectiv, sunteți tineri, puteți crește, să știți că CSM 2007 Focșani nu vă va opri dacă sunteți ceruți mai departe. Cred că trebuie să profitați de prezența aici. S-ar putea să facem aici un exemplu demn de urmat la ceea ce însemnă fotbalul la nivel de România. Atât la nivelul condițiilor cât și în ceea ce privește regulamentul de ordine interioară. Noi, CSM 2007 vrem să fim un model pe care, probabil, îl vor urma și alții”, a spus Victor Istrate.


Fotbaliștii focșăneni se vor afla până pe 20 iulie într-un cantonament în județul Covasna, primul meci de după fiind un amical cu CSM Gloria Buzău, echipă intrată de curând în Liga a II-a.

 

 

Adauga comentariu