Video: Echipa de fotbal CSM 2007 are un nou director tehnic și vrea să ajungă în Liga a II-a. „Este unul din cei cu o obligație morală de a da ceva înapoi Vrancei, pentru că Vrancea l-a crescut”

Noul director tehnic al echipei de fotbal CSM 2007 Focșani este un focșănean, contractul fiind semnat chiar astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Cei prezenți au discutat despre planurile de viitor ale echipei, visul fiind acela de a ajunge în Liga a II-a. Pentru aceasta este nevoie însă de fonduri și de jucători.

Azi am făcut un prim pas spre un obiectiv destul de important, acela de a întări echipa tehnică de fotbal a CSM 2007 Focșani și am avut norocul să o întărim cu un focșănean de-al nostru. Marius Bratu, un jucător talentat, un cunoscut al fotbalului, nume cunoscut în lumea acestui sport. Azi se va semna contractul între CSM 2007 Focșani și Marius Bratu, în calitate de director tehnic. Începând de la semnarea acestui contract va face evaluări necesare privind echipa, staff-ul tehnic, antrenori, jucători, urmând să ia cele mai bune decizii pentru ca echipa să fie pregătită pentru a se bate la promovarea în Liga a II-a, obiectiv pe care ni l-am propus încă din 2016, atunci când am înființat echipa de fotbal seniori CSM Focșani 2007”, a spus primarul Cristi Valentin Misăilă

Marius Bratu a explicat care este viziunea și pașii pe care îi va urma. Acesta a mărturisit că visa să se întoarcă acasă, iar CSM Focșani îi este ca o familie. „Mi-au plăcut anumite lucruri care s-au întâmplat în ultimii doi ani. în sfârșit avem un primar care iubește sportul. Mi-am dorit foarte mult să mă întorc în țară. Când am primit această ofertă de a face parte din această familie, CSM Focșani, nu aveam cum să spun nu. Când spun acasă, spun Focșani, Vrancea. Vin cu inima deschisă, vin cu toată experiența mea cumulată în ani, prin muncă, seriozitate. Ceea ce am făcut ca jucător și antrenor de echipă chiar a contat. Îmi doresc să pun umărul și să împărtășesc cu colegii mei din experiența acumulată, să ajutăm tinerii sportivi”, a spus noul director tehnic.

În cadrul conferinței, Victor Istrate - consilierul pe probleme de sport, a subliniat că proiectul nu este primul de acest gen la care a participat și că staff-ul tehnic de până acum era unul bun, însă era nevoie de o persoană care să completeze echipa. „A venit Marius Bratu, un jucător emblematic, plecat de aici din Vrancea cum mulți alți sportivi au plecat și au ajuns pe culmi ridicate. Iată că el este unul din cei care are o obligație morală de a da ceva înapoi Vrancei, pentru că Vrancea l-a crescut”, a spus Istrate. Acesta a mai spus că e nevoie de un plus de valoare în lot, însă prioritar va fi să găsească jucători buni din județ. În acest context, Victor Istrate a remarcat că sunt foarte mulți părinți care își susțin copiii să practice fotbal de performanță, chiar dacă unii au posibilități materiale reduse.

Viorel Ciubotaru, directorul Clubului, a fost întrebat despre fondurile de care dispune echipa. A evitat un răspuns clar, însă a precizat că ar fi suficiente. Cu toate acestea, nimeni nu ar spune nu unor noi sponsori. Speranța pentru promovare este momentan în mâna lui Marius Bratu.

Antrenorul fotbaliștilor de la CSM 2007, Vasile Burgă, a apreciat că în fiecare an performanța echipei a crescut și că au atras jucători tineri. „Acum se dorește această performanță și vom avea nevoie de mai multă experiență în rândul echipei. Ne vom axa în continuare pe creșterea jucătorilor tineri și sperăm să reușim să aducem cât mai mulți jucători tineri - mă refer la echipele de juniori și de tineri ale Clubului. Ne dorim să aducem jucători care să ajute la promovare”, a spus antrenorul Burgă.

Adauga comentariu