Video: Directorul Parking despre parcarea de la Electrica: „Barierele pe care le-am pus se situează undeva aproape de vârful calitativ al piramidei barierelor”. Primarul promite că în această zonă vor fi sute de locuri de parcare, în „aer” și sub pământ

Primarul Focșaniului a reunit din nou presa pentru a explica tuturor cum stă treaba cu una, alta prin primărie, care e situația cu proiectele, planurile și, mai ales, care sunt îi sunt supărările. Una dintre acestea, discuțiiile negative despre noua investiție privind parcarea de pe Strada Leopoldina Bălănuță. Totul a plecat „de la o postare de pe un cont fals”. Fals sau nu, iată că primarul nostru nu lasă nimic la voia întâmplării. Astfel, Cristi Valentin Misăilă a ținut să asigure că parcarea de vizavi de Electrica este una „modernă, o parcare de care dorim să se bucure toți focșănenii”. Că se vor bucura chiar toți, puțin probabil, însă investițiile nu se opresc aici. Sau cel puțin promisiunile.

Noi în acea zonă avem deja elaborat un studiu de fezabilitate pentru a construi o parcare subterană și supraterană. Dar până a deveni realitate acest proiect, am zis măcar să amenajăm. În acest moment, sunt 67 de locuri de parcare. Deci o parcare acolo s-ar putea dezvolta pe cel puțin două nivele subterane și cel puțin trei supraterane. Deci ar fi ori 5. Sau poate nu chiar ori 5, undeva la 5 locuri pe etaj, asta ar însemna undeva la peste 200 de parcare”, ne-a explicat, amabil, primarul.

Ulterior, primarul a revenit. Nu a fost elaborat studiul de fezabilitate, ci va fi elaborat:

Totodată, atât primarul, cât și directorul Parking au ținut să asigure că investiția nu a fost una exagerată, ba chiar s-a meritat. Aceasta pentru că nu există în toată Vrancea parcare ca cea de la Electrica. Primarul a recunoscut că nu s-a uitat la bani, pentru că „are om” care să vegheze la legalitate investițiilor din Parking. Nicușor Statache chiar s-a întrecut pe el însuși când a vorbit cu drag despre bariere, prețuri și locuri de parcare.

Comentarii

lupu

15.02.2019 14:38

O parcare subterana si una la suprafata ar fi fenomenala ,toata zona am scapa de nebunia asta ca nu avem unde parca.Sa se demareze cat mai repede nu cred ca si cei din opozitie s-ar opune

Adauga comentariu