VIDEO! Cristina Stoica devine noul subprefect al județului și ghimpele din coasta prefectului Sorin Hornea

Cristina Stoica este noul subprefect al județului Vrancea, asta după ce George Bazilescu, cel care ocupase această funcție până astăzi, a căzut în dizgrațiile partidelor de la putere care l-au scos din joc. De numirea în funcție a Cristinei Stoica, jurist în aparatul administrației județene, nu este străin Marian Oprișan și, spun unele guri mai informate, Raluca Dan, femeia din spatele OM-ului puternic. De altfel, după ce a fost numită oficial în funcție, primele gângureli ale noului subprefect au fost unele de mulțumire la adresa binefăcătorului județului.


La eveniment a fost prezent secretarul de stat MAI Adrian Petcu, cel care a dat citire documentelor oficiale semnate de primul ministru privind eliberarea din funcție a lui George Bazilescu și numirea Cristinei Stoica. La masa prezidiului s-au mai aflat vechile dumneavoasteră cunoștințe din administrație prefectul Sorin Hornea și vicepreședinții CJ Ionel Cel-Mare și Dănuț Cristian.


După momentele solemne, noul subprefect a ținut un speech prin care s-a arătat emoționată și fericită, exact ca în noaptea nunții. „Mulțumesc în special domnului președinte al consiliului județean care mi-a arătat încrederea sa și a acceptat detașarea mea pe această funcție publică. Eu sunt jurist de profesie și din această poziției voi aborda toate atribuțiile care îmi vor fi delegate de domnul prefect”, a spus Cristina Stoica.


Prefectul Sorin Hornea a fost concis. I-a mulțumit fostului subprefect pentru activitatea depusă și i-a urat succes duduiei Stoica. Apoi, toată lumea a ținut un moment de reculegere în memorie lui George Spătaru, fostul primar al comunei Vintileasca, mort într-un accident de mașină în această dimineață.


Adunarea a luat sfârșit, s-au strîns mâini, s-au rostit felicitări pentru unul și șoptit cuvinte consolatoare pentru altul. Cristina Stoica s-a pozat alături de tatăl său iar asistența a părăsit sala. „Sic transit gloria mundi”...

 

 

Adauga comentariu