VIDEO! Cristi Misăilă despre Ion Ștefan: „Să se gândească că sunt mulți cei care l-au votat!”. Primarul face un apel la viitoarea echipă de consilieri locali

Aseară, la Cinematograful Balada, primarul Focșaniului a prezentat date din bugetul pe 2020, în fața a peste o sută de oameni, în cadrul unei dezbateri publice asupra proiectelor de viitor ale municipiului. Într-adevăr, au fost câțiva oameni în sală care s-au arătat interesați să afle mai multe despre ceea ce urmează să fie implementat în Focșani și pe ce vor fi cheltuiți banii, iar prezența a fost ceva mai ridicată față de alte întâlniri similare pe care le-a organizat primăria. Însă, dacă îi tăiem de pe listă pe oamenii politici și pe șefii instituțiilor din subordinea Primăriei Focșani veniți aseară în sală, reiese că totuși focșănenii nu sunt tocmai interesați de dezbateri și nici măcar curioși.

Pe lângă datele financiare și proiectele de viitor, Cristi Misăilă a făcut vorbire și despre aspecte politice, mai exact despre fostul și cel mai probabil viitorul său contracandidat la Primăria Focșani. Misăilă a spus că a auzit că Ion Ștefan se pregătește din nou să candideze pentru funcția de primar, dar a atras atenția că, în acest moment, în calitate de ministru, blochează proiectele orașului. Cristi Misăilă a reluat discuția despre verificările pe care Corpul de control al ministrului Dezvoltării le-a făcut în municipiu, subliniind din nou că ar fi fost comis un abuz.

Tot legat de proiectele de investiții prezentate aseară, primarul a atras atenția că viitoarea echipă din Consiliul Local Focșani ar trebui să meargă mai departe cu ceea ce s-a început. Printre rânduri, se poate interpreta că există o previziune asupra viitoarei majorități a micului legislativ focșănean, date fiind opțiunile de vot exprimate la ultimele alegeri - europarlamentare și prezidențiale, când PNL a depășit orice așteptare în municipiu și în județ.

 

Adauga comentariu