VIDEO! Copiii de la Centrul „Elena Doamna” au adus spiritul Crăciunului în sediul IPJ Vrancea

Bradul aflat în sediul Inspectoratului de Poliție Vrancea nu a strălucit niciodată mai frumos decât astăzi, când, mari și mici, copiii din cadrul Centrului pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani au venit și l-au împodobit așa cum se cuvine. Din mâinile micuțe, au ieșit adevărate opere de artă, întrucât pomul de Crăciun a fost „îmbrăcat” cu ornamente făcute chiar de micuții centrului.


Nu întâmplător, cei aproximativ 20 de copii au venit la sediul IPJ. Instituția a mai colaborat de-a lungul timpului cu inspectoratul școlar dar și cu cei mici de la Centrul pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani.


„Sărbătorile au început să ne cuprindă cu magia lor și am spus că cel mai frumos lucru ar fi să venim să împodobim bradul la partenerii noștri educaționali cu care am colaborat de-a lungul întregului an. Astăzi au venit aici, la IPJ Vrancea, copiii de la Centrul pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani care au pregătit decorațiunile hand-made și, împreună cu cei de aici, am împodobit acest brad”, ne-a spus inspectorul școlar Aura Lefter.


Pe lângă îmodobitul bradului, copiii centrului au pregătit și un mic, dar frumos, program de colinde. De altfel, polițiștii vor merge și la Centrul pentru Educație Incluzivă de la Mărășești, acolo unde vor pregăti pomul de Crăciun, aducând, astfel, spiritul Crăciunului printre copiii cu nevoi speciale.

Adauga comentariu