Video: Centenar cu huiduieli la Focșani. Din orașul Micii Uniri nu a lipsit nimeni

Sărbătorirea a 100 de ani de Românie Mare a avut loc cu mare fast la Focșani. Nu a lipsit nimeni de la apel: de la cel mai mic primar și până la prim ministrul Viorica Dăncilă, toți au stat cuminți în primele rânduri și au urmărit parada militară. Guvernul s-a mutat pentru câteva ore în orașul Micii Uniri, Marian Oprișan fiind flancat de premierul Dăncilă și de Florin Iordache „altă întrebare”. Prezent la festivități a fost și ministrul iubit al Justiției, Tudorel Toader, vrâncean la origine. Însă nu doar aceștia și-au făcut apariția la Focșani. Numai că nu toți focșănenii au apreciat prezența luminilor din Guvern:

Ministrul a avut totuși momentul său de glorie:

Parada militară a fost urmărită cu mare interes de oficialități, iar președintele Consiliului Județean Vrancea nu a scăpat nici un moment de a se întreține amical cu fostul ministru al Justiției:

Focșănenii au venit în Piața Unirii pentru a admira parada militară, ca și în anii trecuți. Cu toate acestea, numărul acestora nu a fost unul impresionant. Unii au stat cuminți în rând, alții au improvizat:

Una peste alta, atmosfera a fost una de sărbătoare. La mulți ani, România!

 

 

Comentarii

lupu Mihai

02.12.2018 12:00

Nu pot sa cred cata prostie omeneasca au unii .Cum sa huiduiesti intr-o zi asa de insemnata .O data la 100 de ani niste neghiobi au ajuns in Piata Unirii ,pusi de alti netrebnici sa jigneasca .Poti face asa ceva in orice zi dar nu in zi de sarbatore Jandarmi pe ei sa nu-i iertati ,ei sant dusmanii Romaniei

Adauga comentariu