VIDEO! Ce spune Spitalul Județean Vrancea despre starea tânărului înjunghiat aseară în centrul Focșaniului!

Tânărul care a fost atacat și înjunghiat aseară, 19 februarie, în zona „Big” din municipiul Focșani, a ajuns la spital. El se află acum sub supraveghere medicală la Secția de Chirurgie Generală din cadrul Spitalului Județean și chiar dacă rănile suferite au fost destul de grave, starea sa este stabilă.

Pe de altă parte, reprezentanții Parchetului Județean spun că au început cercetările pentru tenativă de omor. Suspectul a fost prins la scurt timp, fiind ridicat de la domiciliu. Se pare că între victimă și agresor exista un conflict mai vechi, iar aseară a fost o „reglare de conturi”. Deși agresorul a folosit un briceag pentru a-și pune la pământ oponentul, rana acestuia din urmă este destul de profundă. Oamenii legii au găsit briceagul la locul incidentului.


„Pacientul a ajuns la Secția de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani cu plagă înjunghiată penetrantă hemitorace stâng. În momentul de față starea lui este stabilă și se află sub supraveghere medicală la Secția de Chirurgie generală a spitalului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, Alina Cosma.


Reamintim cititorilor că tânărul a fost atacat de doi agresori în vârstă de 21 și 25 de ani, acesta din urmă aplicându-i lovituri de cuțit în abdomen.

 

Adauga comentariu