Video! Ce faci când pierzi o motocoasă în sensul giratoriu?

Astăzi, giratoriul aflat la intersecția dintre strada Anghel Saligy și Bulevardul București a fost „gazda” unei întâmplări destul de hazlii... asta dacă nu te aflai în pielea protagoniștilor. O dubiță s-a grăbit să intre în sens și, cu un pocnet de metal lovit pe asfalt, a scăpat din burtă povara pe care o transporta: o motocoasă.


Șoferii au claxonat grabnic, dând de știre stăpânului dubiței că a pierdut ceva pe drum. Acum imaginați-vă: în plin sens giratoriu o motocoasă roșie, de mari dimensiuni zace „inertă” pe asfalt așteptând să i se acorde „primul ajutor”. La doi – trei metri mai încolo, „zace” nehotărâtă duba, blocând accesul spre centru. Din mașină coboară doi neni care pornesc o operațiune de îmbarcare gen trupele speciale.


Unul dintre ei se urcă în dubă și coboară două lemne, un fel de rampă pentru a facilita misiunea de urcare a motocoasei . Cei doi se opintesc din greu, stresați de sunetul claxoanelor enervante și enervate din intersecție. Fierotania se încăpățânează, răsucește coarnele, nu vrea să urce. Blestemele aflate pe buzele celor doi nu se aud, însă se pot intui cu ușurință. Într-un final, după sforțări epice, mormanul de fiare pierde bătălia. Cei doi urcă utilajul și se îndepărtează spre ușurarea celorlalți participanți la trafic.

Adauga comentariu